top of page

PROJECTEN

Thuis proberen Charlotte Marres en Olle Swets (partners) al jaren zo bewust mogelijk te eten, maar steeds vaker rees de vraag welke verhalen er nou schuilgaan achter onze voedselketen. Wie zijn de mensen die zorg dragen voor onze ingrediënten? Hoe zit het met voedselproductie en duurzaamheid en hoe kunnen we daar zelf aan bijdragen? Gedreven door nieuwsgierigheid namen Olle en Charlotte een duik in een breed en gecompliceerd onderwerp, en dat leidde tot een boek dat ons eten en de mensen erachter in beeld brengt – een lokale zoektocht naar waar ons eten vandaan komt. 

Met hun mobiele buitenkeuken trokken ze Nederland en Vlaanderen in, en bezochten kleinschalige, onafhankelijke voedselproducenten met een bijzonder verhaal. Met hen kookten Olle en Charlotte op het land of het water waar ze hun producten telen, vissen of plukken; terwijl ze aan het werk zijn zoeken ze antwoorden op hun vragen. 

debuitenkeuken_118.jpg

DE BUITENKEUKEN

Verhalen en recepten rond het vuur
Alle verhalen, foto’s en recepten zijn gebundeld in ‘De Buitenkeuken’, verhalen en recepten rond het vuur, pag 245 Nijgh en van Ditmar

GET IN TOUCH

Charlotte Marres,

Haarlem, Nederland

 

Email: info@charlottemarres.nl

Telefoon: +31 6 41861213

  • Instagram
bottom of page