top of page

ABOUT

Charlotte Marres vertelt door middel van fotografie de verhalen van mensen die op haar pad komen. Vaak vertelt haar werk een maatschappelijk verhaal. Marres portretteert individuen en groepen meestal in de omgeving waar ze leven of werken en veelal komen de portretten tot stand door samen iets te gaan doen, door middel van een gedeelde activiteit. Een terugkerend thema in haar werk is gemeenschap, en de vragen die ze stelt zijn: Waarom doe je wat je doet, wat zijn je dromen, wat is het verhaal achter een mens, wat drijft iemand?

Charlotte Marres (1978) studeerde fotografie aan academie Minerva richting autonome fotografie en HUNTER College NY – USA. Ze werd diverse malen (genomineerd) voor prijzen zoals de Louis Vuitton talent award en Longlist Gouden Kookboek en is veelvuldig met haar werk in de media verschenen.
 
Marres
werkt sinds 2005 als reclamefotograaf voor merken als KLM, ING, The Social Hub en de Hogeschool van Amsterdam. Naast haar commerciële fotografie gaat ze samenwerkingen aan met bedrijven om samen verhalen te vertellen.
Kleiner_CharlotteMarres.jpg

GET IN TOUCH

Charlotte Marres,

Haarlem, Nederland

 

Email: info@charlottemarres.nl

Telefoon: +31 6 41861213

  • Instagram
bottom of page